Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

L'alcalde de Vila-real rep Jesús, el xiquet que pateix distonia mioclònica

tornar Imprimir

dijous, 8 de gener de 2015

Proximitat, Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Recepció a Jesús

L'alcalde de Vila-real rep Jesús, el xiquet que pateix distonia mioclònica

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, juntament amb la regidora de Proximitat, Sabina Escrig, i el regidor de Solidaritat, Alejandro Moreno, ha rebut aquest matí Jesús, el xiquet de dos anys i mig nascut a Vila-real que pateix distonia mioclònica, una malaltia rara que li crea una discapacitat i el limita per a fer coses pròpies de la seua edat.

Durant la trobada, l'alcalde i els regidors han oferit la seua col·laboració per a ajudar els pares de Jesús en la recerca d'un tractament per a aquesta malaltia per a la qual no hi ha medicació ni tractament específic i s'han mostrat disposats a participar en la posada en marxa de diferents iniciatives benèfiques que servisquen per a recaptar fons destinats a la investigació de la malaltia de Jesús i les persones afectades per distonia. 

L'Ajuntament recentment ha iniciat una campanya de recollida de taps per a ajudar Jesús. A més, els familiars han creat l'associació Aludme, en la pàgina web de la qual s'ofereix més informació sobre la malaltia de Jesús i la manera de poder col·laborar-hi per a recaptar fons.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es