Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Economia obri la convocatòria d'ajudes per a la creació de noves empreses i suport a emprenedors de Vila-real

divendres, 9 de gener de 2015

Ajudes a emprenedors

La Regidoria d'Economia ha obert la convocatòria de subvencions per a la creació d'empreses i suport a emprenedors de Vila-real, per a la qual es poden presentar ja les sol·licituds fins al 21 de gener. A les ajudes podran accedir totes les empreses que han estat creades durant l'exercici 2014 i que acrediten les despeses realitzades, com totes aquelles relacionades amb llicència d'obres, projectes tècnics, altes de subministraments, notaria, quotes d'autònom, etc. També podran obtenir aquesta ajuda les persones que tinguen previst iniciar una activitat econòmica a curt termini a la ciutat. La quantitat global de les subvencions ascendeix a 30.000 euros, amb una ajuda de 1.500 euros per empresa creada.

Les bases han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Provincia de Castelló de data 25 de desembre i poden ser també consultades en el Tauler d'Edictes i en el Portal Treball de l'Ajuntament de Vila-real.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l'Agència de Desenvolupament Local, a l'avinguda de la Murà núm. 28 o a l'adreça electrònica adl@ajvila-real.es.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es