Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Vila-real inicia l'enderrocament de la casa de barri de la Sénia i posa fi a un problema "d'anys" d'aluminosi a la seu veïnal

dissabte, 10 de gener de 2015

Enderrocament de la casa de barri de la Sénia

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Territori, ha iniciat els treballs d'enderrocament d'una part de l'edifici de la casa de barri de la Sénia que posarà fi als problemes "d'anys" d'aluminosi que afectaven a la seu veïnal. A l'actuació de la part afectada per aquest problema se sumarà ara l'adequació de l'edifici restant com a dependències per a l'ús dels veïns. 

Les obres de demolició de la part afectada per aluminosi han estat realitzades per una empresa de Vila-real contractada per a aquests treballs i deixaran una superfície que es condicionarà com a àrea verda, en prolongació del Pou d'Amorós. Pel que fa al local restant de la seu de l'Associació de Veïns de la Sénia, annex a l'immoble afectat i amb un superfície d'uns 215 metres quadrats, es procedirà a la seua rehabilitació i condicionament "amb una nova xarxa de sanejament, falsos sostres, banys i oficines, entre altres millores", segons explica el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, que ha supervisat l'inici dels treballs d'enderrocament. 

"L'estat de la seu de la Sénia ha estat una prioritat per a aquest equip de govern i per això hem mantingut en els últims mesos diverses reunions amb els veïns per a informar-los del projecte urbanístic i les gestions que estàvem portant a terme per a donar resposta a les seues demandes i solucionar un problema que l'associació ve arrossegant des de fa anys", recorda Obiol. "Per fi, després de salvar els problemes legals que han impedit fins aquest moment la nostra actuació, podrem garantir la seguretat dels veïns perquè puguen portar a terme les seues activitats i reunions habituals", afegeix el responsable de Territori. 

En aquesta mateixa línia, el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, ha destacat la importància que té aquesta actuació, "amb la qual, a més de fer possible que els veïns puguen desenvolupar les seues activitats amb les màximes garanties, s'aconsegueix mantenir una casa que va ser construïda pels mateixos veïns del barri i que és, per tant, de gran valor emotiu per a tots ells", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Enderrocament de la casa de barri de la Sénia_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es