Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia la campanya 'La vorera Ús per als vianants' per a evitar que les bicicletes circulen per les voreres

diumenge, 11 de gener de 2015

La Policia Local de Vila-real iniciarÓ aquest dilluns i fins al pr˛xim 25 de gener la campanya 'La vorera Ús per als vianants'. Una iniciativa posada en marxa arran de l'increment de la presŔncia d'usuaris de bicicletes que circulen per les voreres amb el perill consegŘent que aix˛ suposa per a la seguretat dels vianants. 

La Unitat de TrÓnsit serÓ l'encarregada de realitzar aquests controls en diferents punts de la ciutat, amb l'objectiu de conscienciar els ciclistes que les voreres no sˇn un espai per a la circulaciˇ ni per a l'estacionament de vehicles sinˇ per al trÓnsit de persones.

La Policia Local de Vila-real recorda que l'Ordenanša municipal de trÓnsit, circulaciˇ i seguretat viÓria estableix una regulaciˇ especÝfica per a la circulaciˇ de les bicicletes i que estÓ prohibit, tant per la normativa local com estatal, la seua circulaciˇ per voreres. La desobediŔncia a aquesta norma de trÓnsit suposa una infracciˇ greu que comporta una multa econ˛mica de 200 euros i 100 si es paga en el termini de 20 dies.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es