Inici

La campanya Convivència a les aules lliura els diplomes als prop de 100 alumnes del projecte per al foment de la pau

dimarts, 13 de gener de 2015

11a Convivència a les aules

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lliurat aquest matí els diplomes als prop de 100 alumnes que han participat en la XI Campanya Convivència a les aules, que porten a terme les regidories de Seguretat Ciutadana i Educació. En l'acte, que ha comptat amb la participació de la inspectora de la Policia Local, Rosana Gallardo, i l'edil d'Educació, Rosario Royo, s'han lliurat els premis als tres guanyadors del concurs de redacció d'enguany. 

El comentari de text que havien de fer els alumnes de 1r d'ESO d'aquesta edició era sobre el llibre 3052 Perseguint un somni, de Mamadou Dia. Una obra que recentment va ser presentada pel mateix escriptor senegalés en la qual narra l'experiència i les emocions viscudes dins d'una patera en haver de fer front als 3.000 quilòmetres que separen Dakar de Múrcia. Els guanyadors del concurs han estat Joana García (IES Broch i Llop), María Tirado (IES Broch i Llop) i Nathan Ford ( Francesc Tàrrega). 

Els tallers de Convivència a les aules estan destinats als alumnes de 1r i 3r d'ESO i dirigits per la inspectora Rosana Gallardo. El projecte compta amb xarrades i tallers, a més del concurs de redacció, amb l'objectiu de treballar amb els alumnes diferents actituds i valors. Es va començar amb aquelles actituds relacionades amb el bullying, el ciberbullying o l'assetjament escolar i en aquesta última edició "se'ls ha volgut proporcionar un text que fomenta valors com l'amistat, la solidaritat, la compassió, el respecte i, en definitiva, la pau", conclou la inspectora de la Policia Local.

Més imatges, al Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

11a Convivència a les aules_3 11a Convivència a les aules_2 11a Convivència a les aules_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es