Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

Vila-real promocionarà el seu patrimoni i gastronomia en la campanya Endavant Província del Villarreal CF

tornar Imprimir

dimarts, 20 de gener de 2015

Tradicions, Sala de premsa, Turisme, Esports, Ajuntament

Presentació d'Endavant Vila-real

Vila-real promocionarà el seu patrimoni i gastronomia en la campanya Endavant Província del Villarreal CF

Vila-real es convertirà el dissabte que ve 24 de gener en la vuitena parada de la iniciativa Endavant Província posada en marxa pel Villarreal CF. Una campanya en la qual es pretén promocionar la província de Castelló durant els partits de futbol que es juguen al Madrigal i que, en aquesta ocasió, servirà per a la promoció turística de la localitat. "És lògic que l'Ajuntament col·labore en una iniciativa del Villarreal CF, ja que l'equip és ambaixador i motor de projecció turística de la nostra ciutat", ha afirmat l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, durant la presentació de la campanya Endavant Província, juntament amb el vicepresident del Villarreal, José Manuel LLaneza.

Per a això, des de les regidories de Turisme i Tradicions han preparat una sèrie d'iniciatives que donaran a conéixer el patrimoni, la cultura i la gastronomia de la localitat entre els aficionats que acudisquen al Madrigal a veure el partit, que començarà a les 22.00 hores i que enfrontarà el Villarreal amb el Levante UD. Concretament, hi ha previstos tres estands per a promocionar la ciutat, un de Turisme amb fullets informatius i merchandising, un altre amb els dolços típics de la ciutat, aproximadament 2.000 pasqualets i pilotes de frare preparats per les pastisseries locals Plaza, Giménez i Raval, i una tercera caseta amb el Naranjito, cedit i patrocinat per la Fundació Caixa Rural, per al repartiment de sucs de taronja. 

La festa començarà dues hores abans del partit i serà amenitzada amb música i gegants. Per a això, comptarà amb la col·laboració del Grup de Dolçainers i Tabaleters El Trull, el grup de batucada brasilera Sambalea i la interpretació de la banda de la Unió Musical La Lira que actuarà en el descans del partit. L'Associació Gastronòmica de Vila-real serà l'encarregada de preparar el sopar de directives amb un menú amb productes clau de la gastronomia de Vila-real. 

Durant la trobada està prevista la projecció d'un vídeo promocional de Vila-real realitzat expressament per a l'ocasió. "La grata sorpresa per a nosaltres ha estat que aquest vídeo, que ha estat realitzat en les set anteriors poblacions, ha tingut entre 80.000 i 100.000 visites de persones de tot el món interessades a conéixer aquestes localitats. Així que, en el cas de Vila-real, en estar més unida al nom de l'equip, segurament batrem rècord de visites en les nostres xarxes socials", ha conclòs Llaneza.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es