Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local de Vila-real portarÓ a terme a partir del dilluns una nova campanya de control de cinturons de seguretat

dissabte, 7 de marš de 2015

La Policia Local de Vila-real, en colĚlaboraciˇ amb la Direcciˇ General de TrÓnsit, realitzarÓ entre el 9 i el 15 de marš una nova campanya de control de l'˙s dels cinturons de seguretat i sistemes de retenciˇ infantil. L'objectiu d'aquesta vigilÓncia especial, que desenvoluparÓ la Unitat de TrÓnsit, Ús generalitzar la utilitzaciˇ d'aquests sistemes bÓsics i fonamentals a l'hora de garantir la seguretat dels conductors i els ocupants dels vehicles. AixÝ, des de dilluns que ve i fins al diumenge 15 de marš, els agents realitzaran controls per a comprovar l'˙s que es fa dels cinturons de seguretat i de les cadires en les quals es transporta els xiquets en els cotxes. 

La Policia Local indica que l'˙s de sistemes de retenciˇ homologats, cinturˇ de seguretat i SRI s'ha demostrat com el sistema de seguretat viÓria mÚs senzill, rendible i eficaš en tot tipus de vies i trajectes i per aix˛ insisteixen en la importÓncia de reforšar el seu ˙s, ja que redueix a la meitat el risc de mort en cas d'accident. Segons dades de la DGT, el 2013 un 22% dels morts usuaris de turismes i furgonetes en vies interurbanes no utilitzaven el cinturˇ de seguretat, mentre que en vies urbanes, el percentatge s'elevava al 28%. Referent als ferits greus, en vies interurbanes no utilitzaven cinturˇ de seguretat el 10% i en les vies urbanes, el 20%. 

A mÚs, la Policia Local recorda que un dels objectius de l'EstratŔgia de Seguretat ViÓria 2011-2020 Ús aconseguir que cap xiquet perda la vida per no anar correctament assegut en una cadira adequada per al seu pes i talla.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es