Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El barri Cervantes estrena el mural Arrels

dimarts, 10 de març de 2015

Mural 'Arrels'

El regidor de Joventut i de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, ha visitat el mural que les il·lustradores de Laulauenlaseuatinta, Laura Pitarch i Laura Broch, han pintat en una paret del barri Cervantes de la ciutat. La idea de pintar aquest mural va sorgir de la suma de diverses propostes i iniciatives que, coordinades per la Regidoria de Joventut, han culminat en aquesta obra que pot veure's ja entre els carrers de Sant Miquel i Carles Sarthou. 

Es tracta d'un mural que recorre de forma gràfica la història, cultura i tradicions vila-realenques i que, tal com explica el regidor, dóna resposta a diverses propostes de sectors diferents de la ciutat: per una banda, l'Associació Socarrats, que volia fer un mural commemoratiu de la Crema de Vila-real, episodi històric que s'inclou també a l'obra, i la campanya d'embelliment urbà del barri que està duent a terme l'Associació de Veïns Cervantes. A més, la iniciativa ha comptat amb la col·laboració de M. Gloria Batalla López, propietària de la paret on s'ha fet el mural, que porta per títol Arrels.

"La iniciativa forma part de les accions impulsades per les regidories de Joventut i Participació Ciutadana per a, de la mà de les associacions de veïns, rehabilitar espais i embellir els barris a través d'espais d'expressió artística per als joves", explica Ochando.

Galeria multimèdia

Imatges

Mural 'Arrels'_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es