Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Un total de 10 voluntaris s'incorporen a l'Agrupació Local de Protecció Civil de Vila-real

dissabte, 14 de març de 2015

Nous voluntaris de Protecció Civil

Un total de 10 persones han rebut a la sala de formació de la Jefatura de la Policia Local les seues credencials per a formar part de l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de Vila-real. Després de passar la selecció i fase de formació necessària, tots ells han rebut el carnet que acredita la seua funció en les tasques de suport al Servei Municipal de Protecció Civil. El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, acompanyat pel responsable de Protecció Civil de Vila-real, Ismael Solsona, ha estat l'encarregat de lliurar les credencials als nous voluntaris, a qui els ha agraït "el seu interés per prestar un servei desinteressat i altruista a tots els veïns de Vila-real". 

Els voluntaris de l'Agrupació Local de Protecció Civil participen en activitats i esdeveniments festius, culturals i esportius de la ciutat per a garantir la seguretat ciutadana i, en cas de ser necessari i amb una formació més especialitzada, donen suport als professionals en situacions d'emergència. "Sense la seua col·laboració moltes de les grans convocatòries que es realitzen al municipi no podrien portar-se a terme", assenyala l'edil. 

Per a poder rebre aquestes credencials, tots ells han hagut de superar el test de personalitat proposat pel Servei Municipal de Protecció Civil. Després de complir amb una sèrie d'activitats formatives i serveis, acompanyats per un veterà, finalment han hagut de realitzar un curs i superar l'examen per a voluntaris convocat per l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe).

Les imatges del lliurament de les credencials, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Nous voluntaris de Protecció Civil_3 Nous voluntaris de Protecció Civil_2 Nous voluntaris de Protecció Civil_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es