Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Joventut convoca el I Concurs de Música de Grups Locals per a premiar i promocionar el treball dels artistes de Vila-real

tornar Imprimir

dimecres, 18 de març de 2015

Sala de premsa, Joventut

Presentació del I Concurs de Grups Locals

Joventut convoca el I Concurs de Música de Grups Locals per a premiar i promocionar el treball dels artistes de Vila-real

La Regidoria de Joventut convoca el I Concurs de Música de Grups Locals amb la intenció de reconéixer i promocionar el treball dels artistes de la ciutat. La convocatòria, oberta a tots les formacions amb diferents estils musicals, des del folk al heavy metal, premiarà les actuacions d'aquells grups que siguen seleccionats. D'aquesta forma, les quatre formacions que actuen a les semifinals rebran un incentiu econòmic de 150 euros i els grups que passen a la final guanyaran un premi de 500 i 200 euros per al primer i segon lloc, respectivament, a més d'actuar com a teloners al concert de Els Pets, el primer divendres de festes de Sant Pasqual a la plaça Major.

"Des de la Regidoria hem fet un esforç, amb un total de 1.300 euros en premis i l'enregistrament dels concerts dels dos grups que queden finalistes, amb la intenció de reconéixer i valorar el treball que vénen realitzant molts grups de música a la nostra ciutat", expressa Ochando. En aquest sentit, el representant de l'associació de Grups Locals, David Serrano, subratlla les paraules del regidor i indica que,"fins ara, en molts concursos el grup local tocava gratis en una sala, sense cap benefici ni reconeixement per la seua actuació". 

Per a concursar, els interessats hauran d'enviar una o dues cançons originals en format mp3 o vídeo al correu electrònic concurs_locals@outlook.es abans del 10 d'abril. El jurat, format per cinc persones relacionades amb el món de la música, serà l'encarregat de seleccionar els grups que actuaran en les dues semifinals. 

En total seran sis formacions les que competiran en les dues actuacions previstes. El dissabte 25 d'abril competiran tres grups al Vil Blues i el 2 de maig ho faran tres més al Vil Beer de Vila-real. "És un mini-circuit musical per a portar a terme les semifinals en dos pubs locals que ajudarà també a generar economia en aquest sector en aportar públic per a veure els concerts", argumenta Ochando, qui destaca que els dos grups guanyadors d'aquestes semifinals, a més d'actuar en festes, comptaran amb l'enregistrament en alta qualitat de vídeo i àudio del seu concert "que els servirà per a la promoció i projecció del seu treball a nivell comercial". "Per aquesta raó i, com a única condició, hem demanat als grups que, abans de presentar-se, tinguen clar que han d'estar disponibles aquests tres dies per a poder portar a terme les seues actuacions en cas que queden seleccionats", detalla Serrano. 

Tant el regidor com el representant dels Grups Locals han animat els més de 60 grups de música "que poden haver actualment a la ciutat" a participar del I Concurs de Grups Locals de Música de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

I Concurs de Grups Musicals de Vila-real
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es