Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Protecció Civil culmina la col·laboració amb els centres docents per a formar en els protocols d'actuació en emergències

dijous, 19 de març de 2015

Simulacre d'evacuació en col·legis

El Servei Municipal de Protecció Civil ha culminat la col·laboració amb els centres educatius de Vila-real per a formar a professors i alumnes en els protocols d'actuació en casos d'emergències. Per a això, els professionals de Protecció Civil han impartit xarrades als professors dels col·legis que han sol·licitat la col·laboració, a més de coordinar les instruccions als alumnes sobre com actuar en el cas que es produïra una eventual situació d'emergència. Posteriorment, s'ha simulat en els col·legis una situació d'emergència, que permet comprovar si se segueixen correctament els protocols per a detallar, en cas contrari, els errors comesos i poder corregir-los. 

En el dia del simulacre, el Servei Municipal de Protecció Civil es posa en contacte amb el 112 per a coordinar les situacions que es van a simular, a més de contactar amb els Serveis de Policia Local, Policia Nacional, Bombers i Serveis Sanitaris. Els voluntaris de Protecció Civil comproven des de diferents punts com es desenvolupa la simulació i, posteriorment, juntament amb els responsables del servei, es reuneixen amb el personal del centre educatiu per a avaluar els resultats.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es