Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

El macrosopar de ve´ns i ve´nes se celebrarÓ el segon divendres de festes de Sant Pasqual a la plaša Major

divendres, 20 de marš de 2015

La Junta de Festes i les associacions de ve´ns de la ciutat, amb la colĚlaboraciˇ de la Regidoria de Participaciˇ Ciutadana han convocat una nova ediciˇ del macrosopar de ve´ns i ve´nes per a les festes patronals. La cita serÓ el 15 de maig, el segon divendres de festes de Sant Pasqual, a les 21.00 hores a la plaša Major.

"Esperem poder superar en aquesta sisena ediciˇ el nombre d'assistents respecte a l'any passat", indica el regidor de Participaciˇ Ciutadana, Xavier Ochando, qui recorda que les passades festes de Sant Pasqual el sopar de ve´ns i ve´nes va ser un dels actes mÚs populars, amb mÚs de 2.000 assistents. Per segon any consecutiu, el sopar s'inclourÓ en el Dia Europeu del VeÝ, que es commemora a Europa el 23 de maig des de fa 15 anys. "Aquesta celebraciˇ ja es va fer l'any passat en les festes de Sant Pasqual i, sent la primera vegada que Vila-real se sumava a aquesta iniciativa organitzada per la Federaciˇ de Cooperatives d'Habitatges Valenciana (Fecovi) des de 2006, vam aconseguir ser el municipi amb major participaciˇ de tota la Comunitat ", apunta Ochando.

"La invitaciˇ a aquest sopar de germanor estÓ oberta a tota la ciutadania i busca la participaciˇ i integraciˇ de tots els ve´ns en festes", ha assenyalat el regidor de Participaciˇ, per a qui aquests actes serveixen, entre d'altres coses, per a acostar l'Administraciˇ i despertar l'interÚs per la participaciˇ ciutadana. "Em consta que, a partir d'aquestes trobades, s'han incrementat les inscripcions en les associacions de ve´ns", afegeix respecte d'aix˛. 

Els ve´ns i ve´nes interessats a acudir a aquest sopar podran obtenir els tiquets, amb un preu de reserva simb˛lic d'1 euro, en les diferents associacions de ve´ns i en la Casa de la Festa fins al 30 d'abril. Amb ells, els participants podran gaudir d'un sopar de pa i porta dirigit als ve´ns i ve´nes de la ciutat, al marge de penyes i associacions, amb taula i cadires, porrat i beguda a cÓrrec de l'organitzaciˇ que, com Ús habitual, aportarÓ tambÚ l'actuaciˇ d'una orquestra local. Enguany serÓ l'orquestra Zeus l'encarregada d'amenitzar la vetlada una vegada finalitze una nova ediciˇ del sopar de ve´ns i ve´nes de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

6Ú Macrosopar de ve´ns i ve´nes
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es