Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Economia destina 90.000 euros per a subvencionar les empreses locals que contracten persones aturades

dijous, 2 d'abril de 2015

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Economia, ha publicat les bases d'una nova convocatòria de subvencions per a facilitar que les empreses amb centres de treball a Vila-real contracten treballadors i treballadores aturats. Amb una dotació de 90.000 euros, aquestes ajudes s'emmarquen en el Pla Municipal de Foment de l'Ocupació que desenvolupa el departament "amb la intenció de treballar, des de tots els àmbits possibles, en la lluita contra l'atur a la ciutat", recorda el regidor d'Economia, Pasqual Batalla. 

La subvenció del pla és de 375 euros al mes, amb un màxim de tres mesos i 1.125 euros per treballador. Algunes de les condicions del programa són que els contractes formalitzats tinguen com a beneficiaris persones empadronades a Vila-real, per un mínim de 20 hores setmanals i que estiguen almenys 12 mesos en situació d'atur. A més, les ajudes prevaldran en les empreses més menudes de la ciutat, aquelles que tinguen acreditació de Comerç Excel·lent o Green Commerce, els contractes de major durada i les que contracten treballadors i treballadores que han complit 40 anys o més.
"Són unes ajudes per a fomentar l'ocupació local i afavorir els col·lectius amb majors dificultats, per això es té en compte en el barem qüestions com que els beneficiaris siguen majors de 40 anys", detalla Batalla, per a qui el pla "està dissenyat també per a ajudar els xicotets negocis i comerços de la ciutat". 

Les empreses poden acollir-se a aquestes ajudes en tres períodes, en aquells contractes iniciats entre l'1 de març i el 31 de maig, entre l'1 de juny i el 30 de setembre i entre l'1 d'octubre i l'1 de desembre. Les bases s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província i poden consultar-se en el tauler d'edictes del web municipal o en la pàgina portaltreball.vila-real.es.

Amb una aportació de 50.250 euros, l'any passat el pla de subvencions a la contractació va beneficiar un total de 32 empreses i 45 persones aturades.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es