Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

L'Espai Jove ofereix 53 activitats i reforça la formació per a l'ocupació dels joves amb 13 cursos

tornar Imprimir

dissabte, 11 d'abril de 2015

Sala de premsa, Joventut

L'Espai Jove ofereix 53 activitats i reforça la formació per a l'ocupació dels joves amb 13 cursos

L'Espai Jove segueix augmentant el nombre d'activitats dirigides als joves en cada programació. Per als mesos d'abril a juny, la Regidoria de Joventut amplia l'oferta fins a arribar a les 53 activitats, amb un total de 40 cursos i tallers entre els quals destaquen, una edició més, els 13 tallers previstos de formació per a l'ocupació. Així ho ha indicat el regidor de l'àrea, Xavier Ochando, qui destaca "la importància de seguir programant aquest tipus de cursos per a ajudar els joves a ampliar la seua formació i dotar-los de més eines per a trobar una ocupació". 

Així, la programació, a més de comptar amb el curs de monitor de temps lliure, també ofereix nous tallers complementaris relacionats amb aquest àmbit. En aquesta línia es troben les classes de globoflèxia, jocs de taula i recursos audiovisuals, com la fotografia i el vídeo, per a aportar més coneixements a la seua formació en l'animació juvenil. També s'ha programat un curs de manipulador d'aliments per al sector de l'hostaleria i un altre dedicat al comerç. Hi haurà un taller per a superar el pànic escènic, amb la intenció d'ajudar a afrontar una entrevista de treball, una prova davant un tribunal d'oposició o la presentació d'un treball o projecte; i s'incorpora també una xarrada informativa sobre les possibilitats de treballar a Europa durant l'estiu. 

Un altre dels àmbits en els quals continua treballant Joventut són els tallers per la igualtat. A través d'una àmplia oferta d'activitats integradores adaptades a persones amb discapacitat psíquica es portaran a terme activitats com Pintant amb Van Gogh, un taller de cuina creativa, diferents aplicacions de l'herba de Sant Joan o excursions a Vilafamés i Sogorb. 

L'Espai Jove acollirà els dilluns, del 13 d'abril al 4 de maig, un cinefòrum dedicat al cinema en japonés i també serà l'escenari de l'exposició "FANGtàstic", una mostra de les tendències més actuals de ceràmica creativa que es podrà visitar fins al 28 d'abril. Entre les grans cites previstes per a aquests mesos, destaca l'eliminatòria, semifinal i final del I Concurs de Grups Musicals de Vila-real, les III Jornades de l'Orgull Friki (30 i 31 de maig a l'Espai Jove), el II Festival Internacional Sou Capoeira Brasil (del 18 al 21 de juny al Centre de Congressos, Fires i Trobades) i el III Concurs de Grafit del 22 al 28 de juny en el qual grafiters de tota la Comunitat exhibiran els seus treballs per diferents punts de la ciutat. 

A més de continuar amb el programa de Bookcrossing programat durant tot l'any, l'Espai Jove celebrarà aquest trimestre la Setmana del Llibre, amb el taller Decoració de flascons de vidre a partir del conte El principito (23 d'abril ), Club de lectura en francés (24 d'abril) i el taller de Jocs lectors (del 24 d'abril al 12 de juny). "La idea de cada programació és poder oferir una major varietat, complir amb les diferents necessitats i sensibilitats dels joves i que puguen aprendre noves matèries i aprofitar el seu temps lliure", assenyala el regidor. La inscripció per a aquestes activitats, que compten amb la participació de 13 associacions, es podrà realitzar a l'Espai Jove, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Durant les festes de Sant Pasqual només en horari de matí. 

La portada de la programació d'abril a juny d'aquest trimestre està dedicada a la Ràdio de l'Espai Jove. Un canal que es pot seguir a través de la pàgina http://myradiostream.com/radioespaijove, amb més espais i major participació d'associacions, que actualment emet les 24 hores del dia ininterrompudament.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació de l'Espai Jove
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es