Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

Vila-real reuneix quatre grups locals de la dècada dels 80 en un concert en directe aquest divendres a la Fundació Caixa Rural

tornar Imprimir

dijous, 16 d'abril de 2015

Tradicions, Sala de premsa

Vila-real reuneix quatre grups locals de la dècada dels 80 en un concert en directe aquest divendres a la Fundació Caixa Rural

L'exposició '(R)Coneixement dels músics, cantants i compositors relacionats amb Vila-real' brindarà l'oportunitat d'escoltar en directe la música interpretada per quatre bandes vila-realenques de pop-rock de la dècada dels 80. Els grups Candidatos, Soporte Vital, Cuentos Chinos i Histrión oferiran el seu millor repertori en aquest concert que traslladarà imaginàriament el públic als anys 80. Serà demà a partir de les 20.00 hores a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural. 

Aquest homenatge forma part del programa d'activitats de l'exposició sobre els músics, cantants i compositors relacionats amb Vila-real inaugurada el 27 de març a les sales d'exposicions de la Fundació Caixa Rural. A aquesta inauguració va seguir divendres passat 10 d'abril un concert interpretat per les bandes locals més actuals que va comptar amb una gran afluència de públic. 

L'exposició '(R)Coneixement dels músics, cantants i compositors relacionats amb Vila-real' està comissariada per Eduardo Sanz i organitzada pel Departament de Tradicions, que dirigeix l'edil Pasqual Batalla. La intenció de la mostra és retre homenatge als compositors, músics, intèrprets i col·laboradors musicals de Vila-real, des dels anys 40 fins a l'actualitat. L'exposició es pot visitar fins al 26 d'abril, de dijous a diumenge, de 18.00 a 21.00 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

Concert de l'exposició '(R) Coneixement als músics relacionats amb Vila-real'
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es