Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

El Simposi de Mediació Policial Creant futur atrau a Vila-real més de 100 professionals

dissabte, 18 d'abril de 2015

El Simposi de Mediació Policial Creant futur, que se celebrarà aquest dilluns a les instal·lacions de la prefectura de la Policia Local de Vila-real, atraurà a la ciutat més de 100 professionals procedents de tot l'Estat espanyol. Aquesta és la primera activitat organitzada per la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real, creada entre l'Ajuntament de Vila-real i la Universitat Jaume I de Castelló, amb l'objectiu de fomentar la investigació i desenvolupar l'àmbit de la mediació policial i la resolució pacífica de conflictes mitjançant les forces policials. 

Des de l'organització, s'han mostrat molt satisfets pel gran nombre d'inscrits en aquesta primera jornada que ha deixat fins i tot llista d'espera. "Professionals interessats en l'àmbit de la mediació entre els quals es troben policies, advocats, criminòlegs i tècnics de la mediació que busquen aprofundir i enriquir la seua activitat laboral amb l'aprenentatge de coneixements i habilitats en la gestió i resolució de conflictes mitjançant els serveis públics de Policia dels quals Vila-real s'ha convertit en un referent", detalla la inspectora de la Policia Local i subdirectora de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real, Rosana Gallardo. 

El congrés inclourà conferències i taules redones sobre les unitats de mediació policial, l'aplicació i intervenció de la policia per a millorar la convivència ciutadana i la resolució de conflictes i les habilitats de la policia que s'estan implementat a la ciutat. Entre els ponents, destaquen el catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política de la Universitat de València, Javier de Lucas Martín, que oferirà la conferència "La tolerància en la societat multicultural i la mediació policial" i l'analista i consultor en relacions internacionals i resolució de conflictes, Fernando Montiel, que abordarà "El procés des de fer les paus per a construir pau". 

El Simposi de Mediació Policial s'inaugurarà a les 9.00 hores i acabarà a les 19.30 hores amb el lliurament de diplomes.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Simposi de mediació policial
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es