Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local i la Policia Nacional coordinen esforços per a garantir la seguretat durant les festes de Sant Pasqual

dimarts, 21 d'abril de 2015

Junta Local de Seguretat_4

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, han presidit aquest matí a Vila-real la Junta de Seguretat Local, amb l'objectiu de reforçar la coordinació entre les forces i cossos de seguretat per a les pròximes festes patronals de Sant Pasqual. Durant la reunió s'han abordat, principalment dos temes respecte a les festes "per als quals es requereix un major esforç de coordinació": els actes taurins i espectacles. 

L'alcalde ha detallat que, pel que fa als actes taurins, el correbouprevist per al primer dissabte de festes, on hi ha hagut una modificació de l'itinerari i s'amplia a 200 metres per a fer-lo més segur i espectacular, "requerirà de major esforç i coordinació". I pel que afecta als espectacles, s'intensificarà la vigilància i el treball en dues zones de la ciutat: el Recinte de la Marxa i la plaça Major, que acull la major part dels concerts. "També hi ha dos dies complicats que encara estan per acabar de concretar, com són els dos caps de setmana de festes on el Villarreal CF juga a casa. No sabem el dia ni l'hora exacta però algunes penyes pròximes a la plaça del Llaurador els hem dit que, per raons de seguretat, encara no els podem autoritzar les seues festes al carrer perquè depenen de quan siguen els partits. Per aquesta mateixa raó tampoc han estat programats espectacles a la plaça del Llaurador", explica. 

Per la seua banda, Barelles ha indicat que, en els dos últims 12 mesos. la taxa de criminalitat a Vila-real se situa en 32,9 delictes per cada 1.000 habitants quan la mitjana provincial està en 45,3 delictes. "Per tant, estem en un 27,4% per baix de la mitjana provincial. Són unes dades molt positives que reflecteixen l'eficiència i coordinació que existeix en l'àmbit policial a la ciutat", ha assenyalat el subdelegat.

Tant Benlloch com Barelles han destacat "el gran treball" de les forces de seguretat, tant de la Policia Local com de la Policia Nacional, "que dediquen tots els esforços per a garantir la seguretat i tranquil·litat a la ciutat".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es