Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació Ciutadana selecciona les persones que seran la imatge de la campanya "Respecte!" per a millorar la convivència

dimecres, 22 d'abril de 2015

Càsting de la campanya 'Respecte!'

La campanya "Respecte!", impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana, ha seleccionat aquesta vesprada les persones que es convertiran en la imatge de la iniciativa, dirigida a fomentar la convivència i el compliment de la normativa en aquesta matèria. L'associació ANDE Comunitat Valenciana i el fotògraf Xavi Manzanet es fan càrrec del càsting dels protagonistes d'una campanya la imatge de la qual serà desenvolupada posteriorment per l'empresa local Mussol Rosa. 

"La campanya parteix de la idea de plasmar un intercanvi de papers entre joves i adults, de manera que l'adult és qui va de festa i el jove reclama descans. Es tracta d'una forma original i cridanera de posar-nos en la pell de l'altre i promoure el respecte i la convivència entre tots", valora el regidor de l'àrea, Xavier Ochando. L'objectiu de la iniciativa és, doncs, "conjugar la diversió necessària dels més joves amb el descans, també necessari, de la població". Per a això, 'Respecte!' ha escollit dos joves, un xic i una xica d'entre 18 i 25 anys, i dos adults, home i dona, de més de 65 anys. Una desena de persones s'ha presentat a la selecció, que premiarà amb 100 euros els escollits finalment.

Galeria multimèdia

Imatges

Càsting de la campanya 'Respecte!'_3 Càsting de la campanya 'Respecte!'_2 Càsting de la campanya 'Respecte!'_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es