Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

Vila-real premiarà amb 750 euros el millor cartell anunciador de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat

tornar Imprimir

dissabte, 2 de maig de 2015

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Vila-real premiarà amb 750 euros el millor cartell anunciador de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat

El departament de Cooperació, Solidaritat i Integració ha obert el termini per a la presentació d'originals al concurs de cartells per a anunciar la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat, que tindrà lloc el 25 d'octubre. Les instàncies per a participar en el concurs poden registrar-se en l'Ajuntament o l'oficina del Prop, situada a l'edifici de Serveis Socials, de l'1 d'agost al 10 de setembre. A més d'anunciar la nova edició de la fira, el cartell guanyador rebrà un premi de 750 euros. 

El concurs preveu també la dotació amb 250 euros en concepte d'accèssit al treball millor considerat pel jurat d'entre els autors locals. En el cas que el guanyador del primer premi siga un autor local, l'accèssit es lliurarà al segon millor valorat de Vila-real. 

D'altra banda, recentment ha tingut lloc la reunió de valoració de la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat 2014 en la qual s'ha posat de manifest la importància del treball i la col·laboració de les associacions en l'avaluació, planificació, organització de la comissió de seguiment i preparació de la pròxima fira del 2015.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es