Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Dédalo i Five Fingers with Parasol s'enfrontaran aquest divendres a la final del I Concurs de Música de Grups Locals

tornar Imprimir

dilluns, 4 de maig de 2015

Sala de premsa, Joventut

Concurs de grups locals_1

Dédalo i Five Fingers with Parasol s'enfrontaran aquest divendres a la final del I Concurs de Música de Grups Locals

El Concurs de Música de Grups Locals, organitzat per la Regidoria de Joventut, ha donat a conéixer els dos grups que s'enfrontaran a la final que tindrà lloc aquest divendres, 8 de maig, a la plaça Major. Dédalo i Five Fingers with Parasol han estat les formacions guanyadores de les semifinals. Ambdós grups tindran l'oportunitat de ser els teloners de Els Pets, el primer concert de les festes de Sant Pasqual, i la seua actuació serà gravada amb mitjans professionals "per a la promoció i projecció del seu treball a nivell comercial", recorda el regidor de l'àrea, Xavier Ochando. A més, obtindran un premi de 500 i 200 euros per a qui quede en primer i segon lloc, respectivament. 

Un total de 12 grups locals s'han presentat al concurs, en el qual s'han celebrat dues semifinals en les quals s'han enfrontat tres formacions musicals en cadascuna. Totes elles han estat seleccionades, prèviament, per un jurat format per cinc persones relacionades amb el món de la música. En la primera semifinal, celebrada el 25 d'abril al Vil Blues, van actuar Ikaria, Sr President i Dédalo i van assistir més de 300 persones. La segona, el 2 de maig al Vil-Beer, va enfrontar a Reversibles, Five Fingers i Doctor Seco amb més de 200 assistents. 

El regidor de l'àrea recorda que el Concurs de Música de Grups Locals és una iniciativa posada en marxa amb l'objectiu de reconéixer i promocionar el treball dels artistes de la ciutat i que s'han repartit 1.300 euros en premis. "Les formacions que han actuat en les semifinals també han rebut un incentiu econòmic, ja que es tracta de reivindicar la dignitat dels joves i lluitar perquè ningú actue gratis en una sala", assenyala Ochando, qui ha animat a veïns i visitants a no perdre's "aquesta gran final del concurs de grups locals".

Galeria multimèdia

Imatges

Concurs de grups locals
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es