Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Normalització Lingüística presenta el número 17 de la revista 'Font' en l'equador de les festes de Sant Pasqual

tornar Imprimir

dimecres, 13 de maig de 2015

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa, Normalització Lingüística

Presentació de la revista 'Font'. Sant Pasqual 2015_2

Normalització Lingüística presenta el número 17 de la revista 'Font' en l'equador de les festes de Sant Pasqual

El regidor de Normalització Lingüística i Tradicions, Pasqual Batalla, i el president de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, han presentat el número 17 de la revista Font, que edita aquest departament, en un acte celebrat a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural, dins de la programació de les festes patronals en honor a sant Pasqual. Batalla ha destacat l'aposta de la Regidoria per seguir impulsant aquesta publicació, que en aquesta nova edició inclou un total d'11 articles d'investigació i estudis sobre temes vila-realencs. 

Enguany, la revista, publicada en format llibre, ha comptat amb les col·laboracions de José Sanchis Mezquita, Vicent Usó, Vicent Pitarch, Abel Campos, Manel Pitarch, Santiago Vilanova Añó, Pascual Mezquita Broch, Antoni Pitarch Font, Joan Baptista Llorens Cantavella, Domingo J. Font Pitarch, Manuel García Candau, Fèlix Quirós Candau i Ernest Peset Vargas.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de la revista 'Font'. Sant Pasqual 2015_1 Presentació de la revista 'Font'. Sant Pasqual 2015 Presentació de la revista 'Font'. Sant Pasqual 2015_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es