Inici

Vila-real facilita l'accés a les dades i l'escrutini en temps real de les eleccions del diumenge a través del web municipal

tornar Imprimir

divendres, 22 de maig de 2015

Noves tecnologies, Sala de premsa, Ajuntament

Eleccions locals i autonòmiques 2015_1

Vila-real facilita l'accés a les dades i l'escrutini en temps real de les eleccions del diumenge a través del web municipal

Davant la celebració, diumenge que ve, de les eleccions locals i Corts Valencianes, l'Ajuntament de Vila-real ha preparat un dispositiu especial per a facilitar a la ciutadania tota la informació sobre el procés electoral, la consulta de resultats en temps real i el transcurs de la jornada. Amb aquest objectiu, el consistori posa a la disposició dels veïns la pàgina web http://eleccions.vila-real.es, que oferirà dades en temps real de l'escrutini una vegada tancats els col·legis electorals. Els resultats podran seguir-se també actualitzats a l'instant en una pantalla habilitada a la sala de plens, a partir de les 20.00 hores.

A través d'aquesta web, desenvolupada pel Departament Municipal de Noves Tecnologies i enfocada també a l'accés mitjançant mòbil, els ciutadans i ciutadanes de Vila-real poden consultar tant el col·legi electoral en el qual estan censats per a exercir el seu dret al vot com les dades de participació electoral, l'escrutini en temps real i els resultats d'anteriors comicis. Els avanços de participació en les eleccions podran consultar-se a partir de les 14.00 h i de les 18.00 hores, mentre que l'escrutini dels diferents col·legis electorals de la ciutat podrà seguir-se a partir de les 20.00 hores, una vegada tancats els col·legis, i per primera vegada en temps real. A més, les dades d'escrutini es projectaran en una pantalla habilitada a aquest efecte a la sala de plens i també en la pantalla de circuit intern situada a la planta baixa de la casa consistorial.

Per a facilitar al màxim la informació a la ciutadania sobre el transcurs de la jornada s'han previst dues compareixences que s'emetran en streaming a través del canal municipal en Youtube, en les quals el portaveu de l'equip de govern donarà compte de dades de participació i incidències a les 18.00 h i a les 21.30 hores, aproximadament, en funció del ritme de l'escrutini.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es