Inici

El web municipal facilita la consulta del col·legi electoral i el seguiment de l'escrutini en temps real

tornar Imprimir

diumenge, 24 de maig de 2015

Noves tecnologies, Sala de premsa

Eleccions Locals i Autonòmiques 2015

El web municipal facilita la consulta del col·legi electoral i el seguiment de l'escrutini en temps real

L'Ajuntament de Vila-real posa a disposició dels veïns i veïnes de la ciutat la pàgina web http://eleccions.vila-real.es, on els electors vila-realencs poden consultar el col·legi electoral on estan convocats hui a exercir el seu dret al vot en les eleccions locals i autonòmiques de 2015. Per a consultar el lloc de votació tan sols és necessari introduir el número del DNI. 

El web http://eleccions.vila-real.es oferirà també la informació de la jornada, amb dos avanços de participació a les 14.00 i a les 18.00 hores. A partir de les 20.00 hores, el web, desenvolupat pel Departament de Noves Tecnologies, oferirà en temps real els resultats de l'escrutini, que podrà seguir-se també actualitzat a l'instant en una pantalla habilitada a la sala de plens i en el monitor de circuit intern situat a la planta baixa de l'Ajuntament. 

A més, per a facilitar al màxim la informació a la ciutadania sobre el transcurs de la jornada s'han previst dues compareixences que s'emetran en streaming a través del canal municipal en Youtube a les 18.00 i a les 21.30 hores, aproximadament, en funció del ritme de l'escrutini.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es