Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Benlloch agraeix "la humanitat" dels tècnics i responsable local d'Hisenda per a "trobar la fórmula" que impedisca els embargaments d'ajudes socials

dimecres, 27 de maig de 2015

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha tractat aquest matí amb el delegat a la ciutat de l'Agència Tributària, Manuel Rodríguez, la situació creada pels requeriments d'embargament d'ajudes socials rebuts en el consistori. El primer edil ha volgut agrair la "humanitat" demostrada pel delegat i els tècnics d'Hisenda per a "buscar la fórmula" que permeta evitar "la indecència que suposaria que ens obligaren a embargar les ajudes que atorguem a les persones i famílies que les necessiten per a qüestions vitals per tal de cobrir multes i deutes amb l'Administració". "Hem estat treballant per a trobar una solució des del punt de vista humà i he d'agrair al delegat que s'ha bolcat a donar resposta a aquesta injustícia, demanant informes jurídics i cercant la fórmula que ens permetrà oposar-nos als embargaments amb fonaments jurídics i informes de Serveis Socials perquè siguen finalment rebutjats", aclareix el primer edil.

Els embargaments, als quals s'oposarà el consistori, corresponen a 14 expedients d'ajudes d'emergència concedides per l'Ajuntament de Vila-real, amb informes als Serveis Socials Municipals. Es tracta d'ajudes complementàries a la renda garantida de ciutadania de la Generalitat destinades fonamentalment a fer front al pagament d'aigua, llum o menjar.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es