Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia de l'1 al 7 de juny una campanya especial de prevenció del consum d'alcohol i drogues en la conducció

diumenge, 31 de maig de 2015

La Policia Local de Vila-real, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, portarà a terme entre els dies 1 al 7 de juny 2015 una nova campanya especial de control de la taxa d'alcohol i presència de drogues en conductors. Amb aquest objectiu, durant la pròxima setmana els agents locals intensificaran els controls de manera que qualsevol conductor pot ser sol·licitat per a realitzar un test d'alcohol o de drogues a qualsevol hora del dia. 

La Policia Local de Vila-real recorda que l'alcohol està present com a factor concorrent o desencadenant en un terç dels accidents mortals i que, malgrat el descens en alcoholèmies positives experimentat en els últims anys, reduir els positius mitjançant controls preventius segueix sent un objectiu prioritari. Quant a la conducció després del consum de substàncies psicoactives, les estadístiques adverteixen que arriba al 17% dels conductors espanyols. Referent a això, la Policia Local porta fent controls de drogues al volant des del passat mes d'octubre i fins a la data han estat un total de 50 els conductors que han donat positiu després de ser sotmesos al test corresponent i la seua anàlisi. La majoria dels positius han estat per cànnabis (THC) i cocaïna, per aquest ordre.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es