Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Protecció Civil recicla un vehicle de la Policia Local per a la prestació de serveis en esdeveniments multitudinaris

divendres, 5 de juny de 2015

Presentació del nou vehicle de Protecció Civil

Protecció Civil ha reciclat un vehicle de la Policia Local que servirà fonamentalment per a prestar serveis en esdeveniments multitudinaris. Concretament, es tracta d'una xicoteta furgoneta utilitzada durant quatre anys per la Policia Local, adaptada per al transport de persones i amb capacitat per a dur el material que precisa en les seues actuacions, que ha estat reconvertida per a prestar servei assistencial a la ciutat i poblacions veïnes. 

El vehicle permet a més enganxar un remolc per a traslladar els materials necessaris per a esdeveniments multitudinaris, com poden ser els espectacles i actes de les festes patronals o les carreres esportives. El vehicle també és utilitzat en altres poblacions veïnes que sol·liciten la col·laboració de Protecció Civil de Vila-real per als seus festejos o actes esportius en els quals es requereix un nombre important d'efectius. 

A la presentació del vehicle ha assistit el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, i el responsable de Protecció Civil, Ismael Solsona, acompanyats de dos voluntaris de Protecció Civil.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del nou vehicle de Protecció Civil_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es