Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Esprai obri la tercera edició del concurs de grafit amb exhibicions a càrrec d'escolars i grafiters en diferents punts de la ciutat

tornar Imprimir

dimarts, 16 de juny de 2015

Sala de premsa, Joventut

Esprai. Exhibició al CEE La Panderola_5

Esprai obri la tercera edició del concurs de grafit amb exhibicions a càrrec d'escolars i grafiters en diferents punts de la ciutat

El III Concurs exhibició de grafit Esprai, promogut per la Regidoria de Joventut, ha obert aquest matí les activitats d'aquesta edició, amb l'exhibició dels alumnes del col·legi La Panderola, que han plasmat els coneixements adquirits en el curs de grafit realitzat prèviament en un dels murs del col·legi. El regidor Xavier Ochando ha acompanyat els alumnes i docents en aquesta activitat, que compta amb la col·laboració de les regidories de Joventut i Educació. Les activitats d'Esprai continuaran amb noves exhibicions de l'art del grafit al llarg de tota la setmana, a través del treball de Leonart 101, guanyador de la primera edició del certamen, Dean, primer premi en la segona edició d'Esprai, i els reconeguts grafiters Duke 103, Orice, Dime-Loe, Ons, Hueso i Kam. L'exhibició es realitzarà en el pont de la carretera de Borriana. 

Després d'aquestes primeres exhibicions, el concurs Esprai congregarà els participants d'aquest edició el dissabte 27 de juny al Centre de Congressos, Fires i Trobades, on els concursants plasmaran les seues propostes en una jornada lúdica amb música en directe i activitats des de les 10.00 fins a les 22.00 hores, que compta amb la col·laboració de l'Associació Skate de Vila-real. Els guanyadors del concurs rebran un primer premi de 500 euros i la possibilitat de plasmar l'obra en gran format en un mur de la ciutat pendent de decidir, un segon premi de 300 euros i cinc tercers premis de 100 euros cadascun. 

Els interessats a participar en el concurs poden encara inscriure's, enviant un correu electrònic a joventut@vila-real.es fins al 19 de juny, en el qual han d'indicar el nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Bases del III Concurs exhibició de grafit Esprai
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Esprai. Exhibició al CEE La Panderola_4 Esprai. Exhibició al CEE La Panderola_3 Esprai. Exhibició al CEE La Panderola_2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es