Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La programació estival de Joventut impulsa els cursos formatius homologats per a trobar ocupació

tornar Imprimir

diumenge, 5 de juliol de 2015

Sala de premsa, Joventut

La programació estival de Joventut impulsa els cursos formatius homologats per a trobar ocupació

La Regidoria de Joventut ha preparat una nova programació per als propers mesos de juliol, agost i setembre en la qual, una vegada més, ha tornat a posar l'accent en l'organització i impuls de nous cursos formatius homologats per a ajudar a trobar ocupació als més joves. El regidor de l'àrea, Xavier Ochando, ha destacat la "bona acollida" que han tingut les activitats organitzades en aquest àmbit en l'últim trimestre, en el qual més de 300 joves han participat en cursos com el d'iniciació a la informàtica, monitor de temps lliure o manipulador d'aliments, als quals se sumen les xarrades per a superar el pànic escènic, una sessió informativa per a treballar a l'estiu a Europa o la finalització dels cursos de valencià, anglés, francés i alemany, entre altres iniciatives. 

"Els joves són el futur de la nostra ciutat i de la societat; per això la Regidoria de Joventut treballa no solament per a oferir una alternativa d'oci i entreteniment saludable, sinó perquè tinguen noves oportunitats", indica l'edil, que assegura que "són molts els que, després de passar per algun dels cursos organitzats, han trobat una ocupació, la qual cosa ens anima a seguir en aquesta línia". Per aquest motiu, explica Ochando, "la programació per a aquest estiu segueix impulsant la formació perquè ningú es quede sense l'oportunitat de seguir millorant el seu currículum i, per tant, les seues expectatives laborals". 

Així, en l'agenda per als propers tres mesos, destaquen activitats com un curs d'anglés pràctic i un altre de valencià exprés, el taller Imatge personal en l'àmbit professional, una sèrie de xarrades sobre Mètodes per a la recerca d'ocupació o el programa Recursos per a l'animació: globoflèxia, malabars, papiroflèxia i maquillatge. A aquestes activitats se sumen el curs de manipulador d'aliments per al sector hortofructícola, el de TPC (Targeta Professional de la Construcció) d'obra i pintura, així com un taller de recursos pedagògics per a monitors de temps lliure en els menjadors de centres d'ensenyament, sense oblidar els de Màrqueting en línia, Llengua de signes o Periodisme. 

Per altra banda, l'àrea de Joventut ha programat iniciatives com una trobada de vídeojocs, una sessió explicativa sobre el real -la moneda social de Vila-real-, diverses sessions del Cinefòrum, que en aquest cas se centrarà en el cinema coreà, un taller d'inici al dibuix, un altre de construcció de joguets amb material reciclat, així com un curs d'iniciació a la guitarra, entre altres activitats. També destaquen en la programació una nova edició de l'excursió al Planetari per a veure la pluja dels Persèids, les activitats del Dia de la Joventut o la posada en funcionament del Bus de la Marxa tots els dissabtes del 18 de juliol al 22 d'agost.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació d'estiu de l'Espai Jove
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es