Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El Bus de la Marxa porta els joves a Benicàssim les nits de juliol i agost per quart estiu consecutiu

tornar Imprimir

dijous, 16 de juliol de 2015

Mobilitat, Sala de premsa, Joventut

El Bus de la Marxa porta els joves a Benicàssim les nits de juliol i agost per quart estiu consecutiu

La Regidoria de Joventut de Vila-real ha posat en marxa, per quart any consecutiu, el Bus de la Marxa. Una iniciativa que funcionarà els dissabtes de juliol i agost amb l'objectiu d'evitar que els joves realitzen desplaçaments al municipi turístic amb vehicles particulars.

La iniciativa, que començarà aquest dissabte, iniciarà el viatge a mitjanit (00.00 hores) des de l'ermita i farà parades a la bàscula, la confluència del carrer de Gamboa amb Cardenal Tarancón i davant de l'estació de trens de Vila-real. Des d'allí portarà els usuaris fins a Benicàssim, on la parada estarà, novament, davant del Carmelitano. La tornada es realitzarà a les 5.30 hores i farà les mateixes parades a Vila-real.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, destaca el preu del bitllet, d'1,5 euros per viatge, "ja que es tracta d'una quantitat simbòlica, si tenim en compte el servei que s'ofereix, i així s'evita que els joves es desplacen amb els seus cotxes perquè puguen gaudir de les nits a Benicàssim de forma saludable". El regidor lamenta que, "malgrat ser un servei supramunicipal, la Diputació de Castelló no ens ofereix cap ajuda".

Així mateix, Ochando posa l'accent en l'èxit d'acollida d'aquesta iniciativa, "impulsada com a resposta a la demanda dels joves de Vila-real i que ha donat servei ja a 678 persones". En aquest sentit, el regidor assenyala que "es tracta també d'una mesura que garanteix la mobilitat sostenible, ja que ajudem a reduir les emissions contaminants i es combina així oci i seguretat amb el respecte pel medi ambient".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es