Inici -> Àrees -> Educació -> Escola Oficial d'Idiomes

Vila-real demanarà una entrevista amb la Conselleria d'Educació davant de la falta de places a l'Escola Oficial d'Idiomes

dissabte, 18 de juliol de 2015

L'Ajuntament de Vila-real demanarà una entrevista amb la Conselleria d'Educació per a solucionar el problema de la falta de places que l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) té a l'aulari de la ciutat. D'aquesta manera, el consistori vila-realenc vol tractar amb els nous responsables autonòmics la necessitat de dotar de més oferta l'aulari de Vila-real per tal de donar resposta a "l'increment de demanda de formació en idiomes que hem experimentat els últims anys".

La regidora d'Educació, Rosario Royo, lamenta que, "un any més, molts veïns que volen estudiar un idioma a la ciutat tornen a patir les conseqüències de la falta de places i de la retallada aplicada en els grups", que ha provocat que més de 400 persones es queden fora en el recent procés de matriculació. 

D'aquesta manera, Royo explica que "el curs anterior tots els grups d'anglés van patir excés de ràtio i després de conéixer que enguany reduirien els grups i que els nous horaris impossibilitaran a molts alumnes compatibilitzar la seua formació amb el treball, vam enviar ja un escrit a la Direcció Territorial d'Educació per a demanar una solució". "Cada any són més els ciutadans que volen estudiar a l'EOI a causa de la crisi i de la necessitat de formar-se per a aconseguir una ocupació", apunta Royo, que recorda que entre les peticions es troben augmentar el nombre de grups d'anglés i francés, així com establir horaris i grups de manera que els alumnes puguen compatibilitzar la seua formació amb el treball. A més, la regidora destaca la necessitat de comptar amb una seu pròpia.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es