Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Economia ajuda una vintena d'emprenedors a impulsar els seus negocis amb 30.000 euros des de l'inici de 2015

dissabte, 25 de juliol de 2015

La Regidoria d'Economia ha destinat, des del començament de l'any, 30.000 euros a una vintena d'emprenedors de la ciutat per a ajudar-los perquè posen en marxa els seus negocis. Es tracta d'una de les iniciatives que la Regidoria, dirigida per María Dolores Parra, duu a terme a través de l'Agència de Desenvolupament Local, que ha rebut un total de 52 sol·licituds. Cada subvenció consta de 1.500 euros, i s'arriba així a la xifra de 30.000 euros, 10.000 més que en el pressupost de l'any anterior. 

"D'aquestes ajudes, la meitat s'han concedit a empreses impulsades enguany i les 10 restants han anat a parar a projectes empresarials que van a posar-se en marxa en un període de tres mesos, de manera que s'afavoreix la constitució de noves empreses i, per tant, la creació de nous llocs de treball i el desenvolupament econòmic", indica la regidora. En aquesta línia, Parra explica que, "conscients de les dificultats que implica engegar una idea de negoci, l'Ajuntament de Vila-real convoca aquestes ajudes per a impulsar la creació d'empreses i per a donar suport als negocis ja creats, perquè sabem que el primer any de vida també és el més complicat". "Amb aquesta iniciativa demostrem, una vegada més, el nostre compromís per generar economia a la ciutat amb polítiques que fomenten la creació d'ocupació", afegeix.

A més d'aquesta línia de subvencions, al llarg de 2014, l'Agència de Desenvolupament Local va donar assistència i formació a un total de 92 emprenedors, dels quals 31 s'han constituït com a autònoms o altres formes empresarials.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es