Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Els programes de Tots Units atenen més de 400 persones i afavoreixen la inserció laboral de 38 usuaris el 2014

dimarts, 28 de juliol de 2015

Cloenda del taller de joves de Tots Units_2

La Fundació Tots Units ha lliurat aquest matí els diplomes als 13 alumnes que han finalitzat el taller de formació i millora de l'ocupabilitat per a menors de 25 anys de Mosso de magatzem i gestió de residus urbans que l'entitat ha realitzat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, al llarg de 2014. Les regidores de Serveis Socials, Sabina Escrig, i Economia, María Dolores Parra, han acompanyat el president de la fundació, Enric Reverter, alumnes i professorat en una jornada en la qual Tots Units ha desvelat també algunes de les principals dades de la seua memòria d'activitat del passat exercici, quan es van atendre 224 persones a la recerca d'orientació laboral i es va facilitar la formació de 50 persones a través dels diferents tallers que duu a terme Tots Units.

"Darrere de totes aquestes dades de la memòria hi ha persones i situacions molt difícils", assenyala Reverter, "a les quals des de la fundació intentem donar resposta". "Els resultats del taller que hui hem clausurat demostren que a voltes aquestes situacions es poden revertir", afegeix. Mostra també del treball que desenvolupa Tots Units per a la formació i la inserció laboral de col·lectius amb especials dificultats són les 2.917 hores de formació realitzades o les 38 persones inserides al mercat laboral, a més de les 2.148 hores de treball en benefici de la comunitat prestades pels sis participants en aquest servei.

Durant 2014, els diferents programes realitzats per la Fundació Tots Units han atés un total de 409 persones, molts d'ells joves. "Al voltant del 60% de les persones que atenem tenen entre 21 i 50 anys i pràcticament el mateix percentatge són de nacionalitat espanyola, encara que la gent procedent d'altres països també està vivint amb molta duresa les conseqüències de la crisi", destaca Charo Castelló, gerent de la fundació. "Per a poder donar resposta a aquestes situacions, és necessari sumar esforços i treballar junts en una xarxa en la qual, a més de les institucions, afortunadament també estem comptant amb les empreses, que ens obrin les portes i ens aporten les seues possibilitats d'oferir ocupació", assenyala Castelló. 

Tant la gerent com Reverter han volgut agrair la col·laboració de les regidories de Serveis Socials i Economia en el desenvolupament de les activitats i serveis de l'entitat. Les regidores, per la seua banda, han traslladat a Tots Units la felicitació del consistori per "la gran família i el gran treball humà que realitza la fundació amb tantes persones que estan travessant dificultats, assessorant, inserint i motivant per a formar-se i accedir al mercat laboral". "Per descomptat, en aquesta importantíssima tasca, l'Ajuntament de Vila-real estarà sempre al vostre costat", conclouen.

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Cloenda del taller de joves de Tots Units_1 Cloenda del taller de joves de Tots Units
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es