Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec d'Estiu obri el torn d'agost per a oferir activitats lúdiques i serveis a prop de 600 xiquets i xiquetes durant tot l'estiu

diumenge, 2 d'agost de 2015

Visita a l'Aplec d'Estiu 2015

L'Aplec d'Estiu, promogut per la Regidoria de Serveis Socials, obri demà el seu tercer torn per a oferir, també a l'agost, una alternativa d'oci i temps lliure per als més menuts. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, acompanyat per la regidora de l'àrea, Sabina Escrig, han visitat recentment les activitats realitzades en l'Aplec i han valorat molt positivament el resultat d'aquesta edició del programa, que, al llarg de tot l'estiu, haurà atés un total de 577 xiquets i xiquetes, amb jocs, tallers i activitats lúdiques i educatives, a més de servei de menjador escolar. 

El tercer torn de l'Aplec d'Estiu es desenvoluparà del 3 al 14 d'agost a les instal·lacions del col·legi Botànic Calduch, amb una matrícula de 88 alumnes. "D'aquesta manera, el programa ofereix activitats també en vacances d'agost, afavorint així la conciliació familiar en aquells casos en què els pares treballen en aquest mes de vacances i facilitant l'accés a serveis com el menjador que, d'una altra manera, no es prestarien", assenyala Escrig. "Aquest és el segon any que des de Serveis Socials es programa l'Aplec d'Estiu a l'agost, en una iniciativa pionera que ha donat molt bons resultats i per la qual volem seguir apostant en altres períodes de vacances, com Nadal o Pasqua, amb l'objectiu de garantir que tots els xiquets i xiquetes de Vila-real, amb independència de la seua situació familiar, puguen accedir a activitats educatives i d'oci quan els col·legis no obrin, incorporant a més un servei de menjador escolar", agrega Benlloch. Tant l'alcalde com Escrig han destacat, a més, el caràcter "inclusiu" del programa, que aplica bonificacions de fins al 100%, en funció dels casos, "perquè tots els menors de la ciutat tinguen accés als mateixos serveis en igualtat de condicions", conclouen.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es