Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El projecte Esprai selecciona en la tercera edició els millors grafiters perquè plasmen el seu art a la ciutat

tornar Imprimir

dilluns, 3 d'agost de 2015

Sala de premsa, Joventut

Lliurament dels premis d'Esprai

El projecte Esprai selecciona en la tercera edició els millors grafiters perquè plasmen el seu art a la ciutat

La tercera edició del projecte Esprai, impulsat per la Regidoria de Joventut per a l'embelliment d'espais urbans amb murals de grafit, es prepara ja per a decorar la ciutat amb les obres dels millors grafiters. El jurat del concurs ha triat ja els set treballs guanyadors, que han rebut, de mans del regidor de l'àrea, Xavier Ochando, els premis.

L'obra presentada per Joaquín Sendra Parra ha estat seleccionada en primer lloc, amb un premi de 500 euros i la realització de la seua creació en gran format en una paret de Vila-real. El segon premi, dotat amb 300 euros, ha recaigut en César Gómez Cerezuela, mentre que la resta de guanyadors (Ángel Caballero Rioja, Francisco Muñoz de León Navata, Antonio Fernández García, Leonardo Humberto Caro Rodríguez i Carlos Huedo Rico) han rebut 100 euros cadascun. Així mateix, s'ha lliurat un accèssit a Daniel Juan Valls, un jove grafiter de vuit anys que va sorprendre amb la seua tècnica. 

"Es tracta d'aconseguir conjugar la creativitat dels nostres joves amb la necessitat de rehabilitar i realçar diferents espais urbans", afirma el regidor de Joventut, que agraeix l'alta participació dels aficionats a aquest art urbà, que "s'han implicat, la qual cosa demostra la bona repercussió que té la iniciativa des de la seua posada en marxa". Durant les pròximes setmanes està previst que l'obra guanyadora quede plasmada en un espai públic de la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es