Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

La mostra concurs El Món del Parany obri una nova edició per a exhibir les millors fotografies sobre el parany

tornar Imprimir

dimarts, 4 d'agost de 2015

Tradicions, Sala de premsa

La mostra concurs El Món del Parany obri una nova edició per a exhibir les millors fotografies sobre el parany

La 22a Mostra Concurs de Fotografia El Món del Parany, organitzada per l'associació Apaval i la penya l'Embolic amb el patrocini de la Regidoria de Tradicions, obri una nova convocatòria per a remetre les fotografies, que s'exhibiran durant la setmana de festes, del 5 al 13 de setembre, en la Casa de l'Oli. El termini d'admissió de les obres està obert fins al 31 d'agost a les 14.00 hores i s'hauran de lliurar les peces en les oficines d'Apaval de Vila-real o a l'Ajuntament, personalment o per correu. 

Cada participant podrà remetre com a màxim fins a tres obres soltes, o més si són col·lecció, per a la modalitat de concurs i un màxim també de tres treballs per a la modalitat de mostra. D'entre totes les obres rebudes, el jurat, format per persones vinculades al món del parany i de la fotografia, seleccionarà les millors imatges, que rebran, en cada categoria, un primer premi de 450 euros, atorgat per l'Ajuntament de Vila-real; un segon premi de 200 euros, a càrrec d'Apaval, i un tercer lloc dotat amb 100 euros, que aporta la penya l'Embolic. El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 5 de setembre, a les 19.00 hores, en la Casa de l'Oli. 

El regidor de Tradicions, Pasqual Batalla, destaca la consolidació d'un certamen que, destinat a fotògrafs tant amateurs com a professionals, permet "mantenir vives nostres tradicions". També amb aquest objectiu, la convocatòria fa una crida a totes les persones que disposen de materials i objectes antics relacionats amb aquesta caça per a poder exhibir-los en l'exposició.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es