Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

La Regidoria de Joventut incrementa en més de 2.000 euros les ajudes a les associacions juvenils

dimecres, 5 d'agost de 2015

La Regidoria de Joventut, que dirigeix Xavier Ochando, ha incrementat en més de 2.300 euros la quantia de les subvencions destinades a les associacions i entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats juvenils. En concret, la convocatòria d'enguany ascendeix a 28.000 euros, enfront dels 25.746 euros de 2014, la qual cosa suposa un augment de prop del 9% i un 50% més que el 2013, quan es van pressupostar 14.000 euros. 

L'objectiu de les subvencions que convoca la Regidoria de Joventut és sufragar part de les despeses d'algunes de les iniciatives i projectes dirigits als joves que realitzen entitats sense ànim de lucre i associacions juvenils de la ciutat. "Per cinqué any consecutiu, hem incrementat la dotació econòmica perquè les entitats disposen de més ingressos i puguen dur a terme els seus programes en un moment de dificultats, ja que, si no fóra per aquestes ajudes, moltes associacions no podrien realitzar alguns dels seus projectes", indica Ochando, que assenyala que les subvencions es dirigeixen especialment a aquells projectes relacionats amb la participació juvenil, la integració i l'associacionisme, entre d'altres. 

La convocatòria, que ja està publicada en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), s'obri avui i les persones interessades a accedir a aquestes ajudes disposen d'un mes -fins al 5 de setembre- per a la presentació d'instàncies a través del registre.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es