Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Joventut programa dimecres la quarta eixida per a observar la pluja de meteors des del Planetari de Castelló

tornar Imprimir

dissabte, 8 d'agost de 2015

Sala de premsa, Joventut

Joventut programa dimecres la quarta eixida per a observar la pluja de meteors des del Planetari de Castelló

La Regidoria de Joventut convoca dimecres que ve una nova edició d'una de les activitats de major èxit de la programació d'estiu de l'Espai Jove: l'excursió nocturna al Planetari de Castelló per a observar la pluja de meteors (Perseids o llàgrimes de Sant Lorenç). L'eixida està programada el dimecres 12 d'agost, a les 21.30 hores, des de l'Espai Jove per a dirigir-se al Planetari del Grau de Castelló, on l'activitat d'observació està prevista a les 22.30 hores. 

L'observació dels Perseids s'organitza des de fa quatre anys i en cada nova convocatòria suma més adeptes. Per aquest motiu, Joventut ha preparat per a aquest dimecres dos autobusos. Per a assegurar la plaça, és necessari que els interessats s'inscriguen de manera presencial a l'Espai Jove fins al dimarts 11 d'agost.

L'activitat, completament gratuïta, es completa amb el curs Descobrir l'univers, un taller per a xiquets i xiquetes fins a 14 anys que es desenvolupa a l'Espai Jove fins al 24 d'agost. En el curs, els participants poden apropar-se al món de l'astronomia d'una manera lúdica i educativa.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es