Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Vila-real celebra dimecres que ve el Dia Internacional de la Joventut amb una jornada d'activitats i exhibicions al Termet

tornar Imprimir

diumenge, 9 d'agost de 2015

Sala de premsa, Joventut

Vila-real celebra dimecres que ve el Dia Internacional de la Joventut amb una jornada d'activitats i exhibicions al Termet

El dimecres que ve, 12 d'agost, es commemora el Dia Internacional de la Joventut i el departament municipal que dirigeix el regidor Xavier Ochando vol celebrar-ho un any més amb una programació especial destinada als joves. Amb aquest objectiu, s'han preparat al Termet una sèrie d'activitats de caràcter lúdic que, des de les 17.00 i fins a les 21.00 hores, posaran el focus en els joves, en una jornada que pretén també servir per a "promoure una major presa de consciència dels drets dels joves i de la necessitat d'impulsar polítiques des de totes les administracions per al seu desenvolupament personal, a més de combatre els problemes que els afecten, principalment l'atur", assenyala Ochando.

La programació especial d'aquest quart Dia de la Joventut comptarà amb atraccions com castells inflables, rocòdrom o cotxes a pedals, que s'instal·laran dimecres a la plaça del Pastoret i al pàrquing de l'ermita a partir de les 17.00 hores. Més tard, a les 19.00 hores, tindrà lloc una roda i exhibició de capoeira a càrrec d'ACAHD Grup Capoeira Brasil. La jornada es completa amb les emissions de Ràdio Espai Jove des del Centre d'Educació Ambiental del Termet. 

L'Assemblea General de Nacions Unides, mitjançant la Resolució núm. 54/120 de l'any 1999, va acordar instituir el 12 d'agost com a Dia Internacional de la Joventut i complir d'aquesta manera amb la recomanació de la Conferència Mundial de Ministres d'Assumptes per a la Joventut celebrada un any abans. La jornada serveix, així, de suport i reivindicació de mesures per a millorar la participació dels joves en les activitats socials i en la presa de decisions, a més del desenvolupament de polítiques en temes prioritaris com l'educació, l'ocupació, la salut, la pobresa o el medi ambient.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es