Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La campanya especial de velocitat en zona urbana se salda amb un total de 1.389 vehicles controlats i 37 sancionats

dilluns, 10 d'agost de 2015

La campanya especial de velocitat en zona urbana desenvolupada aquest estiu per la Policia Local s'ha saldat amb un total de 1.389 vehicles controlats, dels quals 37 han sigut sancionats per excedir els límits. La iniciativa, que s'ha desenvolupat entre el 13 i el 26 de juliol, ha comptat amb la ubicació d'un radar mòbil -cedit per la Prefectura Provincial de Trànsit de Castelló- en fins a set punts crítics de la ciutat, on s'havien rebut queixes prèviament per part dels veïns, com són el carrer del Monestir del Puig, Atrevits, Ermita, Monestir de la Valldigna, Monestir de Benifassà, així com el camí de Fornets i el camí Vell a Onda. 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, ha valorat de forma molt positiva la finalització d'aquesta campanya preventiva, en la qual "novament, es demostra que els conductors estan conscienciats sobre la necessitat de respectar els límits de velocitat". Així, explica que "només s'ha sancionat un 2,6% de tots els vehicles controlats", al mateix temps que reitera que "sancionar sempre és l'últim recurs". 

Entre les sancions, es troben cinc denúncies qualificades com a greus, amb 400 euros de multa i la retirada de 4 punts del carnet, i una de molt greu, amb una sanció de 500 euros i sis punts menys. En aquestes vies, la velocitat màxima permesa està fixada entre els 40 i 50 quilòmetres per hora, mentre alguns dels conductors sancionats han circulat fins a quasi duplicar el límit permés.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es