Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local deté una persona per un intent de robatori després de sorprendre-la en un pati interior i intentar fugir

dijous, 13 d'agost de 2015

La Policia Local de Vila-real ha detingut un jove, A. F. R., de 25 anys i domiciliat a la ciutat, per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa, després d'haver sigut sorprés en una empresa on havia accedit saltant a un pati interior del carrer de Dolores Cano Royo. El detingut ha estat posat a la disposició de la Comissaria de Policia Nacional de Vila-real.

Els fets es van produir ahir, prop de les 16.00 hores, quan els agents van ser advertits per un veí que el detingut havia saltat a l'interior del pati, format per diferents seccions delimitades que pertanyen a diversos propietaris. Entre ells, una empresa l'amo de la qual, en observar que l'individu accedia a la seua propietat, va obrir la porta als agents que cobrien des de l'exterior les eixides del recinte. En adonar-se de la presència de la Policia, l'arrestat va saltar des de l'interior del pati ajudant-se d'uns palets amuntegats fins a la terrassa d'una casa annexa, des d'on va anar saltant a altres cases fugint dels agents, fins que va ser detingut al carrer d'Eres de Patxuga, en una persecució a peu. Després d'identificar l'individu i comprovar també que sobre ell constaven diverses ressenyes de robatori amb força, els agents van procedir a la seua detenció per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es