Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local deté un home amb antecedents per presumptes maltractaments a la seua parella embarassada

divendres, 14 d'agost de 2015

La Policia Local de Vila-real va detenir anit un home espanyol, de 35 anys i que respon a les inicials J.B.F., presumptament, per maltractar la seua parella, A.B.R.G, també espanyola i de 36 anys, i que a més està embarassada d'un mes i mig. La detenció es va produir passada la mitjanit d'ahir, quan una persona va alertar al 112 que s'estava produint una agressió en el domicili on tots dos conviuen. 

Els agents es van personar a l'habitatge, des del portal del qual van poder escoltar una forta discussió i crits. Els policies, que van cridar insistentment, van escoltar darrere de la porta la dona intentant demanar ajuda. Finalment, la dona va aconseguir eixir i es va refugiar en els agents. Segons va relatar la víctima, l'home havia discutit prèviament amb el propietari d'un bar de Vila-real i, en arribar a casa, va iniciar una forta discussió amb ella, li va propinar punyades per tot el cos i la va retenir quan els agents van arribar a l'habitatge.

Tots dos implicats compten amb antecedents policials per fets similars, així com una ordre d'allunyament mútua cessada. A més, segons la víctima, en una ocasió va arribar a presentar denúncia, encara que finalment la va retirar per por de represàlies. Els dos van ser traslladats al centre de salut de Carinyena on se'ls van expedir sengles informes facultatius i l'home va quedar detingut per un presumpte delicte de violència de gènere.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es