Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local organitza un curs sobre Comunicació no verbal científica per a agents

diumenge, 30 d'agost de 2015

L'Escola de Formació de la Policia Local (EFOPOL) ha organitzat per al pròxim 5 d'octubre una jornada sobre Comunicació no verbal científica específica per als agents del cos.

El curs, eminentment pràctic, serà impartit pels sinergòlegs Javier Torregrosa i Nacho Cobaleda, experts en comunicació no verbal científica, microexpressions i neurociència. Tots dos són formadors internacionals en universitats i centres específics i facilitadors en els cossos i forces de seguretat de l'Estat.

D'aquesta manera, els assistents podran aprendre a detectar incongruències en el comportament del seu interlocutor, així com a identificar les emocions reals que té la persona amb la qual parlen, si està receptiva o controlant la situació, si està recordant o inventant, què pretén, quin és el seu estat anímic i com es troba actualment.

Així, els agents sabran quin missatge és més adequat per a dirigir-se a la persona, així com intuir situacions de risc i obtenir els màxims resultats, en integrar i adaptar al seu treball diari tota la informació rebuda en el curs, que s'impartirà a la sala de formació de la seu de la Policia Local de Vila-real.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es