Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Les Festes de la Mare de Déu de Gràcia arranquen la setmana amb activitats infantils, gastronomia, esports i tradició

dilluns, 7 de setembre de 2015

Pujada al campanar. Mare de Déu de Gràcia 2015

Activitats per als més menuts, tradicions, esports i gastronomia s'han succeït en la trentena d'actes programats en un dilluns de festes replet d'activitat. La popular pujada al campanar de l'església Major, amb la participació de reina i dames de la ciutat, o la inauguració de la mostra "200 anys de Maria Rosa Molas", que la Congregació de Filles de Maria Immaculada exposa en la seua seu fins al 13 de setembre (horari de 18.30 a 20.30 hores) han sigut alguns dels actes de la jornada, que també ha reunit una dotzena de dones amb el nom de la patrona en la ja tradicional Trobada de Gràcies.

Per als més menuts, la setmana ha començat amb les activitats aquàtiques de Jugant, Jugant que, a causa de la pluja, van suspendre la festa de la vesprada. Les activitats suspeses se celebraran el divendres, a la mateixa hora i el mateix lloc (17.00 h, plaça de Sant Ferran). 

El dimarts, la programació de festes continua amb més actes que faran protagonistes els majors, amb la festa de la tercera edat. El encierro de bous embolats, l'actuació de Siempre Así o el Concurs d'empedrats són altres de les possibilitats de la jornada.

Podeu consultar el programa de festes en http://programadefestes.vila-real.es 

Més imatges de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Pujada al campanar. Mare de Déu de Gràcia 2015_1 Jugant, jugant. Mare de Déu de Gràcia 2015 Exposició "200 anys de Maria Rosa Molas"_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es