Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Els majors protagonitzen la jornada amb més de 1.400 persones en la festa de la tercera edat

dimarts, 8 de setembre de 2015

Festa de la tercera edat. Mare de Déu de Gràcia 2015

Les Festes de la Mare de Déu de Gràcia han reservat hui el paper protagonista als més majors, amb la tradicional festa de la tercera edat al Centre de Congressos, Fires i Trobades, que ha congregat més de 1.400 persones. La reina de les festes, Laura Bovaira, i les dames de la ciutat, Isabel Pastor, Ana María Almela, Gloria Caparrós i Aída Martí, han ajudat en el repartiment de la paella monumental, cuinada per Molí-Mar. El primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla, i el regidor de Festes, Javier Serralvo, entre altres membres de la corporació municipal, també han volgut acompanyar els majors de la ciutat en el dia que la Junta de Festes els reserva cada any en el programa. Els assistents han pogut gaudir del tradicional plat i del ball amb orquestra que ha servit per a posar punt i final a la festa.

La programació continua aquesta vesprada i nit amb bou embolat (18.30 h) i encierro (23.00 h), animació i classe de cubbá a l'Envelat alemany (19.30 h), el concert de Siempre Así (23.15 h) o el Concurs d'empedrats, que convocarà de matinada a les penyes per a demostrar quina és la millor en cuinar aquest plat típic (1.30 h).

Podeu consultar al detall tota la programació de les festes en http://programadefestes.vila-real.es. A més, si sou seguidors dels perfils de Twitter i Facebook de l'Ajuntament, rebreu informació puntual de tots els actes amb algunes hores d'antelació.

Totes les fotos de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Festa de la tercera edat. Mare de Déu de Gràcia 2015_2 Festa de la tercera edat. Mare de Déu de Gràcia 2015_1 Festa de la tercera edat. Mare de Déu de Gràcia 2015_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es