Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

El ball de plaça torna a la Vila amb la IX Mostra Arrels

dijous, 10 de setembre de 2015

IX Mostra Arrels. Mare de Déu de Gràcia 2015_2

El tradicional ball de plaça ha tornat un any més a la plaça de la Vila de la mà de la IX Mostra Arrels, organitzada pel Grup de Danses El Raval. En aquesta ocasió, la Mostra Arrels ha comptat amb la participació del regidor de Festes, Javier Serralvo, que, amb la reina de les festes, Laura Bovaria, i la seua cort d'honor, han ballat el popular ball. 

D'aquesta manera, les festes de Vila-real tornen a posar el focus en l'impuls de tradicions populars locals, en una jornada en la qual les associacions locals han pres també el protagonisme, amb activitats com la jornada de portes obertes al centre Molí la Vila o la inauguració de la nova seu de Sant Vicent de Paül, cedida per la Fundació Caixa Rural Vila-real. Una delegació municipal encapçalada pel tinent d'alcalde Pasqual Batalla ha participat en els actes. 

Consulteu tota la programació de les festes en http://programadefestes.vila-real.es o seguint l'Ajuntament de Vila-real en Twitter i Facebook.

Més imatges del ball de plaça i de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

IX Mostra Arrels. Mare de Déu de Gràcia 2015_1 IX Mostra Arrels. Mare de Déu de Gràcia 2015 Nova seu Sant Vicent de Paül

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es