Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

L'alta participació en el tombet i el macrosopar de disfresses marquen el ritme en la recta final de festes

divendres, 11 de setembre de 2015

Nit de penyes amb tombet de bou. Mare de Déu de Gràcia 2015

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real entren en la seua recta final amb més de mig centenar d'actes fins al diumenge marcats per l'alta participació de penyes i veïns. La nit penyes amb tombet de bou, que va superar la xifra dels 3.300 participants el dijous, i els més de 1.500 penyistes que s'han unit al colorista macrosopar i festa de disfresses a la plaça Major marquen el ritme d'un últim cap de setmana d'actes que tornaran a traure al carrer penyistes, veïns i visitants, amb cites tan esperades com el sopar de germanor per a veïns i veïnes, que enguany tindrà lloc a l'avinguda de la Murà. 

Les competicions i esdeveniments esportius, actes taurins o espectacles musicals, com el IV Vés Gita't Festival que organitza el dissabte la Comissió de Penyes, se succeiran durant un cap de setmana en el qual encara pot gaudir-se de les moltes exposicions obertes per festes, com la mostra de bonsais a la Casa de la Festa o el Mercat d'artesania al jardí de Jaume I.

Podeu consultar tota la programació en http://programadefestes.vila-real.es o bé fer-vos seguidors de l'Ajuntament de Vila-real en Twitter o Facebook per a rebre informació puntual de tots els actes del programa amb només unes hores d'antelació.

Les fotos de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament. Podeu també veure els vídeos dels actes més destacats, en el canal municipal en Youtube

Galeria multimèdia

Imatges

 Nit de penyes amb tombet de bou. Mare de Déu de Gràcia 2015 Macrosopar i festa de disfresses. Mare de Déu de Gràcia 2015_1 Macrosopar i festa de disfresses. Mare de Déu de Gràcia 2015

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es