Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Les festes de Vila-real reten homenatge a les reines de tota la seua història

dissabte, 12 de setembre de 2015

Homenatge a les reines de les festes. Mare de Déu de Gràcia 2015_2

L'Ajuntament de Vila-real ha retut homenatge a les dones que han sigut reines de les festes de la ciutat, des que l'any 1947 es va triar Carmen Rochera Saera com a la primera reina de Vila-real. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, i el regidor de Festes, Javier Serralvo, han presidit l'acte de recepció oficial a les reines, que ha comptat també amb la participació de la reina i dames actuals. 

La recepció oficial ha estat un dels actes més destacats del programa, que en el penúltim dia de les festes ha arribat carregat de música, amb les cites destacades del concert de Rosendo i el VI Vés Gita't Festival de les penyes, actes taurins, esports i tradicions. Entre elles, la rotonda del parany de l'avinguda d'Europa ha acollit una trobada de xiuladors de reclam bucal, organitzada per la Regidoria de Tradicions i la Penya L'Embolic. El regidor de l'àrea, Pasqual Batalla, amb la resta de participants en la trobada, ha demostrat la seua destresa en l'ús del tradicional reclam.

Més imatges de l'homenatge a les reines i de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Homenatge a les reines de les festes. Mare de Déu de Gràcia 2015_1 Homenatge a les reines de les festes. Mare de Déu de Gràcia 2015 Trobada de xiuladors de reclam. Mare de Déu de Gràcia 2015
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es