Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

L'agent de la Policia Local Manuel Fortea puja al podi del Campionat mundial de ciclisme per a policies amb dues medalles

dilluns, 14 de setembre de 2015

Campionat mundial de ciclisme per a policies

L'agent de la Policia Local de Vila-real, Manuel Fortea Nebot, ha aconseguit dues medalles en el Campionat mundial de ciclisme per a policies, celebrat a Almassora el cap de setmana passat. L'agent, actualment en la URP de Vila-real, es va fer amb la medalla d'or en la contrarellotge de 12,5 quilòmetres i la medalla de plata en la prova en ruta de 98 quilòmetres. En el campionat, amb participants de diferents països com França, Holanda o Alemanya, també va competir l'agent de la Policia Local de Vila-real, Rafael Ros Canós, qui va aconseguir un meritori sisé lloc en la prova contrarellotge.