Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

Vila-real posa en marxa el registre de voluntaris i recursos per a l'acolliment de refugiats de Síria

tornar Imprimir

dissabte, 19 de setembre de 2015

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Vila-real posa en marxa el registre de voluntaris i recursos per a l'acolliment de refugiats de Síria

L'Oficina de Solidaritat amb els Refugiats, impulsada per la Regidoria de Cooperació i Integració de l'Ajuntament de Vila-real, ha activat aquesta setmana el registre de voluntaris i recursos disponibles per a poder acollir en la ciutat persones desplaçades de països en conflicte. Per a això, els interessats a col·laborar hauran d'emplenar un qüestionari en el qual han de facilitar les seues dades personals i les possibilitats de col·laboració que tenen en cada cas, com poden ser allotjament, transport, traducció o acompanyament. El qüestionari està disponible en línia en l'àrea de Cooperació del web municipal.

"En les últimes setmanes, estem rebent moltes peticions de col·laboració i consultes de gent que està molt sensibilitzada amb la situació que estan travessant els refugiats de Síria. És una mostra de la societat compromesa i solidària que és Vila-real que volem canalitzar i reforçar, amb el principal objectiu de garantir a les persones desplaçades que puguen arribar a la nostra ciutat la millor acollida possible i la seua plena integració social", explica el regidor de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela. Per a això, una vegada emplenat el formulari, el departament municipal citarà els voluntaris que s'inscriguen en el registre per a aprofundir en les possibilitats de col·laboració de cadascú a través d'una entrevista personal. 

D'altra banda, l'oficina del programa d'acolliment als refugiats atendrà també presencialment totes les sol·licituds de col·laboració, dubtes i suggeriments sobre el programa i l'ajuda a les persones desplaçades, en les dependències de l'agència AMICS (carrer Betxí, 49). L'horari de l'oficina és els dilluns, de 9.30 a 13.30 hores, i els dijous, de 15.30 a 19.30 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

Codi qr cooperacio.vila-real.es
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es