Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

La Jornada d'Economia Social de Tots Units porta el 'pare' de l'Economia del Bé Comú, Christian Felber, divendres a l'Auditori

dijous, 1 d'octubre de 2015

La Fundació Tots Units de Vila-real inicia divendres els actes en commemoració del seu 25é aniversari amb la celebració d'una Jornada d'Economia Social i Solidària, que tindrà lloc a l'Auditori Rafael Beltrán Moner i que comptarà amb l'economista austríac Christian Felber, pare de l'Economia del Bé Comú, en una conferència a les 18.00 hores.

La sessió començarà a les 10.00 hores, amb la taula "Construyendo una agenda de políticas locales desde la economia solidaria". Després del descans, es presentaran una sèrie de testimonis sobre "Las personas y la economía. Compartir las experiencias de desempleo-empleo vistas desde sus protagonistas". A la vesprada, continuarà la jornada amb una altra taula d'experiències sobre "Creación y sostenibilidad del tejido económico y social", ponència en la qual intervindrà el reconegut professor i economista austríac Christian Felber, famós per desenvolupar el model d'Economia del Bé Comú. 

Felber, especialista en economia sostenible i alternatives per als mercats financers, parlarà d'un model en creixement que suposa una alternativa teòrica al capitalisme de mercat i a l'economia planificada, en la construcció de la qual participa tota la societat. L'expert és fundador del moviment de justícia global Attac a Àustria i iniciador de la denominada Banca democràtica.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es